Cikkszám: 6971071551330 Márka: Hohem

Gimbal Hohem iSteady M6


Cikkszám: iSM6 | EAN/Vonalkód: 6971071551330 | Márka: Hohem

Gimbal Hohem iSteady M6


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

70100 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Hohem iSteady M6 Gimbal egy sokoldalú eszköz mindazok számára, akik professzionális videókat szeretnének készíteni kiváló stabilizációval és kreatív effektusokkal. Fejlett technológiájával, intuitív kezelésével és hosszú akkumulátor-élettartamával az iSteady M6 ideális választás tartalomkészítők, vloggerek és streamerek számára. Robusztus kialakítása, ergonomikus dizájnja és bővíthetősége további kiegészítőkkel nélkülözhetetlen kiegészítővé teszi bármely alkotó arzenáljában.

Megbízható 3-tengelyes stabilizáció tartalomkészítők számára:
A Hohem iSteady M6 egy fejlett 3-tengelyes gimbal, amelyet vloggereknek, streamereknek, utazóknak és filmeseknek terveztek. Szabadon mozgatható 335 fokos határon belül és végtelen 360 fokos forgással, a gimbal teljes rugalmasságot kínál különböző szögekből és perspektívákból való rögzítéshez. A fejlesztett 3-tengelyes kialakítás az iSteady 7.0 anti-shake rendszerrel biztosítja a sima és stabil felvételeket, még intenzív fizikai tevékenységek során is, mint például futás vagy séta.

Kreatív lehetőségek:
A gimbal támogat különféle módokat, mint például a sportmód, inception mód, dolly zoom, time-lapse mód és még sok más, lehetővé téve kreatív ötleteid megvalósítását további alkalmazások vagy Bluetooth nélkül.

Nagy teljesítmény és sokoldalúság:
A maximális 400g teherbírással a Hohem iSteady M6 gimbal könnyedén tartja a nagyobb okostelefonokat, biztosítva a stabilitást és megbízhatóságot. A 0,91 hüvelykes OLED kijelző könnyen monitorozhatóvá teszi a különféle paramétereket, mint például akkumulátorállapot, gimbal módok és Bluetooth funkciók. A beépített nagy kapacitású akkumulátor akár 18 órás folyamatos üzemidőt biztosít, és a fordított töltés támogatása lehetővé teszi az okostelefon töltését videó felvétele közben, megszüntetve az alacsony töltöttségi szintek problémáját.

Ergonomikus dizájn és sokoldalú funkciók:
Az iSteady M6 gimbal ergonomikus fogantyúval rendelkezik, csúszásmentes textúrával, amely biztos fogást és kényelmet nyújt hosszan tartó használat során. A tekercs tengely kar pontos kiegyensúlyozó súlyokkal van ellátva, hogy tökéletesen egyensúlyban tartsa az okostelefont. A gimbal függetlenül is bekapcsolható a telefon helyzetétől, így könnyű rögzíteni a zavartalan kilátást, amikor a képernyő a tekercsmotor felé néz.

Több bővítési lehetőség:
Négy 1/4"-20 UNC porttal a Hohem iSteady M6 készlet lehetővé teszi különféle kiegészítők, például mikrofonok, LED világítások vagy további tartók csatlakoztatását, felszabadítva a készülék teljes kreatív potenciálját. Az intuitív A-B mozgás gombok és a multifunkciós ravasz lehetővé teszik a time-lapse felvételek készítését mozgás közben, valamint aktiválhatják az ultra-széles szög és sport módokat, így a gimbal tökéletes eszköz bármilyen filmgyártáshoz.

Tartozékok:
- gimbal
- USB-C kábel
- töltőkábel
- tárolótáska
- állvány
- használati útmutató

Gyártó: Hohem
Modell: iSteady M6
Stabilizációs algoritmus: iSteady 7.0
Kijelző: 0,91 hüvelyk
Súly (akkumulátorral együtt): 551g
Konstrukciós anyag: Kiváló minőségű kompozit anyagok
Méretek: 299 x 16 x 54 mm
Akkumulátor kapacitás: 2600 mAh
Bemenet: 5V-2A
Töltési idő: 3 óra
Akkumulátor élettartama: 18 óra
Maximális teherbírás: 400g
Üzemidő: 18 óra
Portok: 1/4"-20 UNC 4x
Telefonszélesség: 58-98mm
Szög tartomány: 360° panoráma módban, forgás 335°, billenés 335°
Üzemi hőmérséklet: -10 és 45°C között

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett