Cikkszám: 6972971860195 Márka: Freewell

Freewell UV szűrő DJI Mavic 3 Classic-hoz


Cikkszám: FW-M3C-UV | EAN/Vonalkód: 6972971860195 | Márka: Freewell

Freewell UV szűrő DJI Mavic 3 Classic-hoz


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

9600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Freewell UV szűrő DJI Mavic 3 Classic-hoz
A szűrő kifejezetten a DJI Mavic 3 Classic modellekhez készült. Magas minőségű optikai üvegből készül speciális bevonatokkal, amelyek védik az objektívet a karcolásoktól, portól és szennyeződésektől. Az UV szűrő blokkolja az ultraibolya fényt, így elkerülheted a ködös hatást a képeiden és éles, tiszta képeket készíthetsz. Továbbá egy tok is tartozik hozzá, amely megkönnyíti a szűrő tárolását.

Még jobb fotóminőség
A szűrő úgy van kialakítva, hogy elnyelje az objektívet elérő UV sugarak nagy részét, miközben színsemlegességet biztosít. A könnyű szűrő speciális bevonattal van ellátva, amely optimalizálja a képminőséget, miközben védi az objektívet a törmelékektől és karcolásoktól. Most a fotóid még jobbak lesznek, és nyugodt lehetsz az objektíved épsége miatt.

GimbalSafe technológia
A Freewell elkötelezett a magas minőségű kivitelezés iránt és szigorú tesztelésnek veti alá termékeit, így biztos lehetsz benne, hogy drónod biztonságban lesz. A szűrő ultrakönnyű kerettel rendelkezik, amely nem terheli meg az eszközt és nem befolyásolja annak egyensúlyát. Minden repülés még biztonságosabb lesz a Freewell UV szűrővel.

Védőbevonat
A legjobb eredmények elérése érdekében kültéri fotózásnál a szűrő speciális bevonatot kapott, amely porálló és karcálló. Közeli fotók rally versenyzőkről? Miért is ne! Az objektíved nem fog megsérülni! Ráadásul az oleofób bevonat megakadályozza a zsíros foltokat és ujjlenyomatokat, így a szűrőt könnyű tisztán tartani.

A csomag tartalma:

- Szűrő
- Tok

Gyártó
Freewell

Modell
FW-M3C-UV

Kompatibilitás
DJI Mavic 3 Classic

Szűrő típusa
UV

Optikai bevonatok
Porálló, karcálló, olajálló

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett