Cikkszám: 6972971863899 Márka: Freewell

Freewell ND4 M2 Series 82mm objektív szűrő


Cikkszám: FW-82M2-ND4 | EAN/Vonalkód: 6972971863899 | Márka: Freewell

Freewell ND4 M2 Series 82mm objektív szűrő


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

35600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Freewell M2 Series 82mm ND4 szűrő.
Készíts kivételes felvételeket lenyűgöző minőségben. Az ND4 szűrő hatékonyan csökkenti az expozíciót, miközben megőrzi az élességet és a színtelítettséget. Ezen felül, a praktikus fogantyúval ellátott napellenző védi az objektívet a szennyeződésektől és sérülésektől, és egy mágneses adapter lehetővé teszi a szűrő könnyű felhelyezését. Emellett a dedikált tok megkönnyíti a termék tárolását.


Különböző felhasználási forgatókönyvek
Az ND szűrő nélkülözhetetlen eszköz a fényképek és videók készítéséhez. Hatékonyan csökkenti az expozíciót, miközben megőrzi a részleteket és a színtelítettséget. Emellett három rekesznyivel csökkenti a záridőt. Az ND szűrő fejlett funkcióinak használatával pontosabb és valósághűbb képeket készíthetsz, természetesebb színekkel.


Finomított dizájn
A Freewell szűrő német optikai üvegből készült, és többrétegű bevonatolási eljárást alkalmaztak, ami nem csak kiváló karcállóságot biztosít, hanem páratlan képminőséget is. Vízálló, porálló és olajálló, így a legigényesebb körülmények között is megbízható.


Gyors és egyszerű telepítés
Engedd át magad a gyors szűrőcserék élményének, és ne aggódj amiatt, hogy lemaradsz a tökéletes felvételről. A mágneses rendszer lehetővé teszi a szűrők villámgyors cseréjét. Felejtsd el a szűrők fárasztó meghúzását és kicsavarását. Mindössze egy másodperc szükséges az új szűrő felhelyezéséhez. A megnövelt mágneses erő tartós rögzítést biztosít, így gondtalanul koncentrálhatsz a kiváló felvételek készítésére anélkül, hogy aggódnod kellene a stabilitás miatt.


A csomag tartalma
-ND4 szűrő
-mágneses adapter
-fogantyúval ellátott napellenző
-tisztítókendő
-tok


Gyártó: Freewell
Modell: FW-82M2-ND4
Sorozat: M2
Átmérő: 82 mm
Súly: 26,5 g (mágneses kerettel együtt)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett