Cikkszám: 6972971864087 Márka: Freewell

Freewell Gradient 2 db szűrőkészlet DJI Air 3 számára


Cikkszám: FW-A3-GND | EAN/Vonalkód: 6972971864087 | Márka: Freewell

Freewell Gradient 2 db szűrőkészlet DJI Air 3 számára


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

19400 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Freewell Gradient 2 db szűrőkészlet DJI Air 3 számára. A 2 GND Freewell szűrőből álló készlet tökéletes megoldást kínál a DJI Air 3 drón tulajdonosai számára, akik jobb minőségű fotókat és videókat szeretnének elérni változó fényviszonyok között. A készlet két GND (Graduated Neutral Density) szűrőt tartalmaz – GND0.9 szűrőt és GND1.2 szűrőt, amelyek lehetővé teszik az expozíció állítását a keret különböző részein lévő fényviszonyoktól függően. A készlet tartalmaz egy speciális tokot is, amely biztonságos tárolást biztosít a szűrőknek, és megvédi őket a mechanikai sérülésektől.

Tökéletes felvételek különböző körülmények között
A GND0.9 szűrő csökkenti a fény mennyiségét a kép felének esetében, lehetővé téve egy kiegyensúlyozottabb expozíciót, amikor az égbolt világos, míg a föld sötét. Ezzel szemben a GND1.2 szűrő a fény mennyiségét a kép kétharmadán csökkenti, ami ideális szélsőséges fényviszonyok esetén, ahol az égbolt és a föld közötti fényerő-különbség nagyon jelentős.

Kiváló minőségű kivitelezés
A szűrők magas minőségű optikai üvegből készültek, amely kiváló ellenállást mutat a karcolásokkal, porral és olajos foltokkal szemben. Így biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig kiváló állapotban tartod őket! A felszerelésük nem okoz problémát. Emellett nem kell aggódnod, hogy zavarnák a drón működését! A készlet tartalmaz egy tokot is, amely biztonságos tárolást biztosít a szűrők számára és védi őket a sérülésektől.

A készlet tartalma

-szűrők (GND0.9, GND1.2)

-tok


Gyártó
Freewell

Modell
FW-A3-GND

Kompatibilitás
DJI Air 3

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett