Cikkszám: 6972971864636 Márka: Freewell

Freewell CPL szűrő DJI Mini 4 Pro-hoz


Cikkszám: FW-MN4-CPL | EAN/Vonalkód: 6972971864636 | Márka: Freewell

Freewell CPL szűrő DJI Mini 4 Pro-hoz


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

15500 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Freewell szűrőt kifejezetten a DJI Mini 4 Pro modellekhez tervezték. A CPL (körpóláros szűrő) optikai szűrők jellemzői között szerepel a tükröződések csökkentése, a színtelítettség és a kontraszt javítása, valamint a mélységélesség növelése. Különösen hasznosak tájfotózásnál, ahol gyakori a víz, levelek vagy ablakok tükröződése. A szűrő kiváló minőségű kivitelezésével tűnik ki, és számos teszten megfelelt, hogy biztosítsa készülékeinek biztonságát. A csomagban egy tokot is talál a szűrőhöz.

Gondoskodjon a képei magas minőségéről
Ez a körpóláros szűrő úgy lett tervezve, hogy csökkentse a különféle felületekről visszaverődő fényt, miközben biztosítja a színsemlegességet. A könnyű CPL szűrő speciális bevonattal rendelkezik, amely optimalizált képminőséget garantál. A fényképei még nagyobb mélységet nyerhetnek, és természetes, tiszta képekkel nyűgözhetik le!

GimbalSafe technológia
A Freewell elkötelezett a kiváló minőségű kivitelezés iránt, és termékeit szigorú tesztelésnek veti alá, így biztos lehet benne, hogy drónja biztonságban lesz. Minden szűrő ultrakönnyű kerettel rendelkezik, amely nem nehezíti el készülékét és nem befolyásolja annak egyensúlyát.

Védőbevonat
A kültéri fotózás legjobb eredményei érdekében a szűrő speciális bevonatot kapott, amely por- és karcolásállóvá teszi. Továbbá, az oleofób bevonat megakadályozza a zsíros foltokat és az ujjlenyomatokat, így a szűrő tisztítása nem lesz probléma. A csomaghoz egy tokot is mellékeltek a szűrő könnyű tárolásához.

A készlet tartalma:

-Szűrő

-Tok

-Kendő

Gyártó: Freewell
Modell: FW-MN4-CPL
Kompatibilitás: Mini 4 Pro
Szűrő típusa: CPL
Optikai bevonatok: Porálló, karcálló, olajálló

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett