Cikkszám: 6972971860362 Márka: Freewell

Freewell All Day szűrők DJI Mini 3 Pro / Mini 3 számára (6-Pack)


Cikkszám: FW-MN3-ALD | EAN/Vonalkód: 6972971860362 | Márka: Freewell

Freewell All Day szűrők DJI Mini 3 Pro / Mini 3 számára (6-Pack)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

24900 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Freewell All Day szett 6 szűrővel DJI Mini 3 Pro / Mini 3 számára. Az All Day készlet egy 6 szűrőből álló szett, amelyet a DJI Mini 3 Pro / Mini 3 drónokhoz terveztek. A szett tartalmaz ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, és ND1000 szűrőket, amelyek lehetővé teszik a lencsébe bejutó fény mennyiségének csökkentését, valamint fejlett hatások elérését, mint például a vízfelszín csillogásának csökkentése a hosszabb expozíciós idő növelése mellett. Hozz létre lélegzetelállító képeket és kísérletezz a Freewell szűrőkkel! A készletben megtalálható egy speciális szűrőtároló tok is.

ND1000 szűrő: Az ND (Semleges Deniszitású) optikai szűrők lehetővé teszik a kamera vagy a videokamera érzékelőjéhez jutó fény mennyiségének csökkentését, anélkül, hogy megváltoztatnák a fotó színét vagy tónusát. Ezek a szűrők nagyon hasznosak, amikor növelni kell az expozíciós időt vagy növelni kell a mélységélességet, de mégis meg kell tartani a megfelelő expozíciót. Az ND1000 szűrő lehetővé teszi a fény mennyiségének csökkentését 10 rekesznyivel, ami azt jelenti, hogy csak a fény 0,1%-a éri el a kamera érzékelőjét. Ennek eredményeként elérheted a mozgó elemek, például a víz vagy a felhők elmosódását.

ND/PL optikai szűrők: A szettben 5 különböző ND/PL szűrőt találsz. Ezek az ND (Semleges Deniszitású) és a CPL (Körkörös Polárszűrő) kombinációi. Egyesítik mindkét szűrő tulajdonságait, így fantasztikus hatásokat érhetsz el. Arra használják őket, hogy csökkentsék a fény mennyiségét és lehetővé tegyék az expozíciós idő növelését. Elérheted a víz vagy felhők elmosódásának hatását a fotóidban. Ezen kívül, az ND/PL szűrők lehetővé teszik a tükröződések csökkentését olyan felületeken, mint a víz, üveg stb. A szűrők használatával tisztább, természetesebb tájképek készíthetők. Az ND/PL szűrők különböző fénycsökkentési és polarizációs fokozatokban kaphatók, lehetővé téve a világítási feltételek és a kívánt hatás specifikus beállítását.

Masszív kivitelezés: Minden szűrőt a legapróbb részletekre is figyelve készítettek. Ultrakönnyűek, és nem zavarják a drón egyensúlyát. Ráadásul egy speciális rétegnek köszönhetően a szűrők karcállók, porállók és olajállók, garantálva a legjobb képminőséget. Tisztántartásuk egyáltalán nem jelent problémát.

Gyártó: Freewell

Modell: FW-MN3-ALD

Kompatibilitás: DJI Mini 3 Pro / Mini 3

Szűrő típus: ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, ND1000

Optikai bevonatok: Porálló, karcálló, olajálló

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett