Cikkszám: 6972971861994 Márka: Freewell

Freewell All-day szűrők DJI Mavic 3 Pro-hoz (8 db)


Cikkszám: FW-M3P-ALD | EAN/Vonalkód: 6972971861994 | Márka: Freewell

Freewell All-day szűrők DJI Mavic 3 Pro-hoz (8 db)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

46000 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Freewell All-day szűrőkészlet 8 szűrővel DJI Mavic 3 Pro / DJI Mavic 3 Pro Cine-hez. Az All Day Kit egy teljes szűrőkészlet, amely 8 szűrőt tartalmaz a DJI Mavic 3 Pro / DJI Mavic 3 Pro Cine számára. A készlet tartalmazza az ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND1000, ND2000 és UV szűrőket, hogy csökkentsd a lencsébe jutó fény mennyiségét és elérd az olyan haladó hatásokat, mint például a vízfelületeken történő tükröződés csökkentése vagy az expozíciós idő növelése. Készíts lenyűgöző fotókat és kísérletezz a Freewell szűrőkkel! Egy speciális szűrőtároló dobozt is tartalmaz a készlet.

CPL szűrő
A CPL polarizáló szűrőt arra tervezték, hogy csökkentse a különböző felületekről visszaverődő fényt, miközben biztosítja a színek semlegességét. Könnyű és speciális bevonattal van ellátva, hogy optimális képminőséget biztosítson. Fotóid így még nagyobb mélységet nyerhetnek és természetességükkel nyűgözhetnek le.

ND1000/ND2000 szűrők
Az ND (semleges sűrűségű) optikai szűrők lehetővé teszik, hogy csökkentsd a kamerád vagy videokamerád szenzorához elérhető fény mennyiségét anélkül, hogy megváltoztatnád a fotó színét vagy tónusát. Ezek a szűrők nagyon hasznosak, amikor növelni kell az expozíciós időt vagy mélységélességet, de meg kell tartani a megfelelő expozíciót. A szűrők lehetővé teszik a fény mennyiségének 10/11 zárértékkel történő fokozatos csökkentését. Ennek eredményeként elérheted a mozgó elemek, például víz vagy felhők elmosódását.

ND/PL optikai szűrők
A készletben 5 különböző ND/PL szűrőt találsz. Ez az ND (semleges sűrűségű) szűrő és a CPL (körkörös polarizáló) szűrő kombinációja. Ezek kombinálják mindkét szűrő tulajdonságait, így fantasztikus hatásokat érhetsz el. Arra használják őket, hogy csökkentsék a fény mennyiségét és növeljék az expozíciós időt. Elérheted a víz vagy felhők elmosódásának hatását fotóidon. Továbbá az ND/PL szűrők lehetővé teszik, hogy csökkentsd a felületekről, például víz, üveg stb. történő tükröződéseket. A szűrők használata segít tisztább, természetesebb tájképfotók készítésében. Az ND/PL szűrők különböző fénycsökkentési és polarizációs fokozatokban érhetők el, így igazíthatod őket a specifikus fényviszonyokhoz és az elérni kívánt hatáshoz.

A készlet tartalma

-Szűrők

-Tok

-Tisztítókendő

Gyártó: Freewell

Modell: FW-M3P-ALD

Kompatibilitás: DJI Mavic 3 Pro / DJI Mavic 3 Pro Cine

Szűrő típusa: ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND1000, ND2000, UV

Optikai bevonatok: Porálló, karcálló, olajálló

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett