Cikkszám: 6972971863257 Márka: Freewell

Freewell 95 MM Mágneses VND Szűrőkészlet


Cikkszám: FW-95-MAGVND | EAN/Vonalkód: 6972971863257 | Márka: Freewell

Freewell 95 MM Mágneses VND Szűrőkészlet


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

72400 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Freewell 95 MM Mágneses VND Szűrőkészlet
A Freewell 95mm Mágneses VND Szűrőkészlet jelenleg a legváltozatosabb VND rendszer a piacon, amely hozzáférést biztosít számos funkcióhoz a kívánt hatások elérése érdekében bármilyen körülmények között. Segítségével könnyedén csökkentheti a fényt (VND2-5, VND6-9), kiküszöbölheti a tükröződéseket (CPL), vagy ködös hatást érhet el (VNDXMIST2-5, VNDXMIST6-9, GLOW MIST). A 18 rétegű többbevonatozással ellátott, nagy felbontású optikai üveg garantálja a hibátlan képet, míg a szilárd, mágneses konstrukció stabilitást és megbízhatóságot biztosít. Emellett a 2-től 9 fokozatig terjedő kiterjesztett tartomány teljes irányítást biztosít a bejövő fény mennyisége felett. A készlet tartalmaz egy mágneses gyorscsere mechanizmust és egy védőtokot is.

Kulcsfontosságú jellemzők
A Freewell szűrők széles körű alkalmazási lehetőségeik révén emelkednek ki. A készlet tartalmazza a VND2-5 és VND6-9 szűrőket, amelyek pontos irányítást tesznek lehetővé a fényképezőgépbe bejutó fény mennyisége felett. A VND6-9XMIST szűrő kombinálja a változó fénycsillapítást egy ködhatással, lenyűgöző művészi lehetőségeket kínálva. A CPL szűrő kiküszöböli a tükröződéseket és fokozza a színeket, míg a GLOW MIST szűrő finom megjelenést kölcsönöz a felvételeknek. De ez még nem minden – rendelkezésére áll a VND2-5XMIST szűrő is, amely kombinálja a változó fénycsillapítást egy ködhatással, és az ND32/CPL, amely csökkenti a fényt és élénk színeket biztosít. További előnye a Freewell mágneses rendszerrel való kompatibilitás, amely lehetővé teszi további szűrők hozzáadását és egy hibrid rendszer létrehozását, amely még tovább fokozza kreatív lehetőségeit. Kísérletezzen és érje el a mindig is áhított hatásokat!

20 funkciótípus
A Freewell Változó ND 95mm Szűrőkészlet számtalan lehetőséget és kreatív megoldást nyit meg, korlátlan ellenőrzést biztosítva a fény és hatások felett. Akár 20 különböző funkciót kínál. ND szűrőket kap változó fénycsillapítással, CPL-t a tükröződések kiküszöbölésére, és a MISTXND-t ködhatással. Például egy 9 fokozatú ND szűrő 9 fokozattal csökkenti a fényt, lehetővé téve a hosszabb exponálási időket vagy a kontrolláltabb expozíciót. A CPL szűrő segít kiküszöbölni a tükröződéseket és fokozza a színtelítettséget. A készlet kombinált szűrőket is tartalmaz, beleértve az ND32/CPL-t.

Szilárd és mágneses konstrukció
A szűrők felépítése egy szilárd, CNC technológiával készült fémből készült keret alapul, amely tartósságot és megbízhatóságot biztosít. A kiegészítők mágneses gyorscsere mechanizmussal vannak ellátva. Ennek köszönhetően gyorsan és kényelmesen cserélheti a szűrőt, még egyénileg dolgozva is. Ez különösen hasznos dinamikus helyzetekben. Most az összes szűrő egy rendszerben elérhető, és könnyedén válthat közöttük felvétel közben. Többé nem kell megszakítania a munkát vagy értékes időt pazarolni a bonyolult szűrőösszeszerelésre és -szétszerelésre. A Freewell megoldása teljes irányítást és szabadságot kínál a kreatív munka során.

A készlet tartalma

-Szűrők (VND2-5/CPL, VND6-9/ND32-CPL)

-VND alap szűrő

-MISTXVND alap szűrő

-Mágneses keret

-Napellenző

-Mikroszálas tisztítókendő

-Védőtok

Gyártó
Freewell

Modell
FW-95-MAGVND

Szűrőmenet mérete
95 mm (2-5)

Anyag
Fém, Optikai Üveg

Külső átmérő (Alapgyűrű + VND Alapgyűrű + 2-5 fokozatú szűrők)
110,5 mm

Vastagság
9,98 mm

Tömeg (Alapgyűrű + VND Alapgyűrű + 2-5 fokozatú szűrők)
104 g

Tömeg (Alapgyűrű + VND Alapgyűrű + 2-5 fokozatú szűrők + napellenző)
156 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett