Cikkszám: Márka: DJI

DJI Air 3S drón


Cikkszám: CPMA0000081401 | Márka: DJI

DJI Air 3S drón


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

484690 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Kétkamerás drón utazáshoz
DJI Air 3S

Ne hagyja elillanni a pillanatot

Az utazásokhoz tervezett kétkamerás DJI Air 3S drón a fejlett technológiák egész sorát tartalmazza. Az Air 3S 1 hüvelykes CMOS-érzékelővel felszerelt elsődleges kamerája, valamint a 70 mm-es, közepes teleobjektív-kamerája[1] egyaránt akár 14 EV-különbségű dinamikatartománnyal rendelkezik, így lenyűgöző részletességgel örökíti meg a tájképeket, portrékat és egyéb témákat. Mindkét kamera támogatja az új szabad panoráma (Free panorama) funkciót, amely rugalmas képtartomány-választást tesz lehetővé. Az éjszakai fényképezés fokozott biztonságát szolgálják az olyan újdonságok, mint az éjszakai akadályérzékelés[2] és az új generációs intelligens visszatérés (Smart RTH). A DJI Air 3S drónt úgy tervezték, hogy minden egyes levegőben töltött pillanatot maximálisan kihasználjon.

Két kamera, páratlan képalkotás

A DJI Air 3S kettős kamerarendszerrel rendelkezik, amely egy 1 hüvelykes CMOS-érzékelőjű elsődleges kamerából és egy 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelőjű közepes teleobjektív-kamerából áll. Az elsődleges kamera nagyobb CMOS-érzékelővel és 24 mm-es objektívvel rendelkezik, így ideális a nagyobb tájképek tisztább, széles látómezőjű megörökítéséhez. A 70 mm-es, közepes teleobjektív-kamera kiválóan alkalmas portré és autós felvételek készítésére, mivel sűrített mélységélességre képes, ezáltal a témát merészebb, mozifilmszerűbb megjelenéssel emeli ki.

1 hüvelykes CMOS-érzékelőjű elsődleges kamera: lélegzetelállító részletesség utazáshoz

A DJI Air 3S elsődleges kamerája 50 megapixeles, 1 hüvelykes CMOS-érzékelővel rendelkezik, amely támogatja a 4K/60fps-es HDR és 4K/120fps videofelvételt,[6] valamint a 10-bites D-Log M színmódot. Ez a fejlett képfeldolgozási technológiával és intelligens algoritmusokkal felvértezett, nagy méretű érzékelő még gyenge fényviszonyok, pl. naplementék és éjszakai tájképek esetén is rögzíti a legapróbb részleteket, így egyszerűen, könnyedén készíthet lélegzetelállító felvételeket.

Még jobb képalkotás, lenyűgöző tájképek


4K/60fps HDR videó
A legújabb HDR-videó üzemmód akár 14 EV-különbségű dinamikatartományt kínál,[1] és mozifilmszerű felvételeket készít nagy kontrasztú helyzetekben, pl. napfelkelte vagy napnyugta idején is megőrzi a felhőtextúrák és más elemek részletességét.


4K/120fps videó[6]
A megnövelt felbontás és képfrekvencia élénk perspektívát ad a kulturális és sporteseményekhez, és izgalmas kreatív lehetőségeket teremt a vágáshoz.


10-bites D-Log M és HLG videó
Az Air 3S normál színmódban is képes 10-bites H.265 kódolású videót rögzíteni, ami kifinomult színteljesítményt és nagyobb rugalmasságot biztosít az utómunkához, és a maximális ISO értéket 12800-ra növeli. D-Log M és HLG színmódban a maximális ISO értéket 3200-ra növelték, így az éjszakai városi felvételeken nagyobb fényerő és részletesség érhető el.

Közepes teleobjektív-kamera: felejthetetlen portrék

A közepes teleobjektív-kamera 48 megapixeles, 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelőjével ugyanazokat a videós specifikációkat és színmódokat támogatja, mint az elsődleges kamera. Ez vizuálisan egységes felvételeket biztosít az egyszerűbb utómunka érdekében. A 70 mm-es objektív 3×-os optikai zoomot biztosít, így távolról is egyedülálló felvételeket készíthet, miközben kiemelheti a témát. Az Air 3S segítségével körbejárhat egy tárgyat vagy személyt, és részletes, kifejező közeli portrékat készíthet róla akár 4K felbontású videókon.

Fókuszáljon a részletekre, és használja ki a fókuszteljesítményt


4K/60fps HDR videó
Amikor naplementében autókról készít közeli felvételeket, a közepes teleobjektív-kamera akár 14 EV-különbségű dinamikatartományt[1] kínál, így a lenyugvó nap gazdag színvilágát vibráló képeken tudja megörökíteni.


4K/120fps HDR videó[6]
Ha síelés közben 4K/120fps sebességű lassított felvételt készít, a közepes teleobjektív-kamera nagy felbontású, lelassított videókat rögzít, így a síelő képességeit és legfinomabb mozdulatait is képes bemutatni.


10-bites D-Log M és HLG videó
Az Air 3S közepes teleobjektív-kamerája normál színmódban is képes 10-bites H.265 kódolású videót rögzíteni, ami kifinomult színteljesítményt és nagyobb rugalmasságot kínál az utómunkához. Ha a 10-bites D-Log M üzemmód be van kapcsolva, a kamera gazdagabb színvilágú, részletes képanyagot rögzít, és gyönyörűen adja vissza a vibráló városi fényeket, amikor leszáll az este.

Szabad panoráma

A DJI Air 3S elsődleges kamerája és közepes teleobjektív-kamerája is rendelkezik szabad panoráma (Free panorama) móddal, amellyel több kép összefűzésével sima illesztésű panorámafelvételeket tud készíteni egy manuálisan kiválasztott témáról vagy területről. A nagy látószögű kamera szélesebb látószöget kínál, ezáltal nagyobb hatékonyságra képes a panorámafotók készítésekor. A közepes teleobjektív-kamera jelentősen csökkenti a képtorzítást, így több fotóból széles perspektívájú, mesteri felvételeket készít, és a fókusztávolság által biztosított előnyöknek köszönhetően részletgazdag képanyag rögzítésére képes.

A DJI Air 3S támogatja az olyan kedvelt funkciókat is, mint a 2,7K függőleges felvételek, a MasterShots, a QuickShots vagy a Hyperlapse, így a kis méretű drón hatalmas kreatív eszköztárral rendelkezik.

Biztonságosabb éjszakai repülés, még több kreativitás
Minden irányú vizuális érzékelő rendszer

A DJI Air 3S drón támogatja az Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) rendszert. Emellett az Air 3S mint az első olyan DJI drón, amely előre néző LiDAR érzékelőt kapott, lefelé irányuló ToF (Time of Flight) infravörös érzékelőkkel és hat vizuális érzékelővel (kettő elől, kettő hátul, kettő alul) is rendelkezik, így minden irányú éjszakai akadályérzékelésre képes.[2] A funkció lehetővé teszi a drón számára, hogy a repülési és a visszatérési útvonalon automatikusan felismerje és kikerülje az akadályokat, pl. az épületeket, így éjszaka is maximális biztonságban tud fotózni.

Minden irányú éjszakai akadályérzékelés

Új generációs intelligens visszatérés (Smart RTH)


Nem-GPS-alapú visszatérés
Megfelelő fényviszonyok esetén a DJI Air 3S valós idejű vizuális pozicionálási és térképgeneráló technológiák segítségével megjegyzi a repülési útvonalat. Ez biztonságos visszatérést tesz lehetővé még akkor is, ha olyan helyről száll fel, ahol nincs műholdas jel, például egy erkélyről.[7]


Éjszakai visszatérés
A DJI Air 3S az előre néző LiDAR segítségével képes felismerni az akadályokat, pl. a magas épületeket, és a közelükben még gyenge fényviszonyok mellett is felemelkedik,[7] ami éjszaka is biztonságosabb visszatérést tesz lehetővé.

Továbbfejlesztett Vision Assist segédkamerák

A DJI Air 3S Vision Assist az elülső, hátsó, bal és jobb oldali nézetek mellett egy lefelé irányuló nézetet is biztosít, hogy a pilóta jobban átlássa a drón környezetét.

A DJI Air 3S egyéb fejlett funkciók mellett Waypoint Flight (beállítható útpontok végigjárása) és Cruise Control (sebességtartó automatika) funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a repülési útvonalak és a kameraműveletek előzetes beállítását, valamint a botkormányműveletek gyors rögzítését, hogy a pilóta a kreatív funkciókra összpontosíthasson.

ActiveTrack 360° az egyszerűen elérhető vizuális hatásért

Új légi esztétika

A DJI Air 3S ActiveTrack 360° funkcióval rendelkezik, így bármilyen témát képes optimálisan a képmezőben tartani. A repülési környezet alapján automatikusan megtervezi a repülési útvonalat és beállítja a kamerakompozíciókat, ezáltal erőteljesebb felvételeket készít, amelyekben az adott téma marad a figyelem középpontjában.


ActiveTrack 360°
Az ActiveTrack 360° lehetővé teszi, hogy az Air 3S automatikusan elkerülje a zsúfolt hátterű perspektívákat.


Optimalizált tárgykövetés
Amint a tárgykövetés megkezdődik, a DJI Air 3S képes fókuszban tartani a témát még akkor is, ha a test alsó felét részben bokrok takarják, vagy ha az alak egy hídon áll.

Mindig fókuszban

A DJI Air 3S-ben egy új funkció is helyet kapott: a témafókuszálás (Subject Focusing) folyamatosan éles fókuszban tartja az adott tárgyat vagy alakot még manuális repülés közben is, vagy amikor az alak elhagyja a képmező középpontját. A funkció lehetővé teszi, hogy a drónpilóta teljes mértékben a felvételek kreatívabb aspektusaira, például a kompozícióra és a kameramozgásra összpontosíthasson.

Nagyobb repülési és adatátviteli távolság

Komoly repülési idő: akár 45 perc[3]

Az Air 3S maximum 45 perces repülési ideje[3] elegendő a helyszínek felderítésére, a kompozíciók megtervezésére, a felvételek elkészítésére, és az esetleges újraforgatásra is.

10-bites O4 videoátvitel

A DJI O4 FHD videóátviteli technológiával rendelkező Air 3S 10-bites, 1080p/60fps sebességű videóátvitelt biztosít akár 20 kilométeres távolságból.[4] Az élő közvetítés megbízhatóan zavartalan és élénk, a nagy reakciókészségű vezérlés pedig jobb általános repülési élményt biztosít.

Kompatibilis a DJI Cellular Dongle 2-vel

A zökkenőmentes integráció érdekében a DJI Cellular Dongle 2[8] közvetlenül, további kiegészítők nélkül a DJI Air 3S-be illeszthető. Amennyiben az O4-jelet akadályozza vagy zavarja valamilyen külső tényező, a stabil videóátvitel és a drón vezérlése 4G kapcsolaton keresztül történik, ami növeli a repülés biztonságát, és csökkenti a kapcsolat megszakadásának kockázatát.

Figyelünk a részletekre

Mindig készenlétben: 42 GB beépített tárhely

A DJI Air 3S alapfelszereltségként 42 GB beépített tárhellyel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdhesse a forgatást, és ne kelljen microSD kártyákkal bajlódnia.

QuickTransfer kikapcsolt állapotban is

Mostantól akkor is küldhet fájlokat az Air 3S-ről egy okostelefonra, ha a drón ki van kapcsolva.[9] A számítógépre történő átvitel a drón kikapcsolt állapotában is elvégezhető; ehhez egyszerűen egy kompatibilis USB-kábelen keresztül csatlakoztassa az Air 3S-t.

Akkumulátortöltő központ energiafelhalmozás funkcióval[10]

Az akkumulátortöltő központ támogatja a PD gyorstöltést és az energiafelhalmozás funkciót, amely lehetővé teszi, hogy több alacsonyabb töltöttségű akkumulátor maradék energiáját áttöltse a legnagyobb töltöttségű akkumulátorba.[10]


Az Ön igényeire szabva
A DJI Air 3S különböző termékcsomagokban és változatos tartozékokkal kapható, így minden igényt kielégít.

DJI Air 3S (DJI RC-N3)
Tartalmazza a szabványos DJI RC-N3 távirányítót. Az élő videojelet és a repülés állapotát az okostelefonján kísérheti figyelemmel.

DJI Air 3S Fly More Combo (DJI RC-N3)
Tartalmazza a DJI RC-N3 távirányítót, egy ND szűrőkészletet, két további akkumulátort, egy akkumulátortöltő központot, egy válltáskát és még sok mást.

DJI Air 3S Fly More Combo (DJI RC 2)
Tartalmazza a DJI RC 2-t egy 5,5 hüvelykes, 1080p-s, 700 nites, nagy fényerejű képernyővel, egy ND szűrőkészletet, két további akkumulátort, egy akkumulátortöltő központot, egy válltáskát és még sok mást.


Megjegyzés:

  1. Auto módban 14 EV-különbségű dinamikatartomány érhető el videók esetében, de a függőleges vagy lassított felvételek esetében nem.
  2. A minden irányú éjszakai akadályérzékelés engedélyezésének feltétele: a drón előtt, mögött, jobb és bal oldalán, valamint felett 1 luxnál nagyobb megvilágítottságú, elkülöníthető textúrájú felületek legyenek. Hasonlóképpen, az alatta lévő talajnak textúráltnak és szórt fényvisszaverődésűnek kell lennie, 20% feletti fényvisszaverő képességgel (pl. falak, fák vagy emberek), valamint 1 luxnál erősebb megvilágításra van szükség. NE reptesse a drónt rossz időjárási körülmények között, például erős (12 m/s vagy annál nagyobb sebességű) szélben, hóban, esőben, villámlás közepette vagy ködben. NE reptesse a drónt 6000 métert meghaladó tengerszint feletti magasságban. NE reptesse a drónt –10 °C alatti vagy +40 °C feletti hőmérsékletű környezetben. NE szálljon fel a drónnal mozgó tárgyakról, például autóról vagy hajóról. NE reptesse a drónt fényvisszaverő felületek, pl. vízfelszín vagy hó közelében. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a vizuális érzékelőrendszer nem működik megfelelően. Ha a GNSS-jel gyenge, a drónt jól megvilágított környezetben reptesse: a drón előtt, mögött, jobb és bal oldalán, valamint felett 10 luxnál nagyobb megvilágítottságú, elkülöníthető textúrájú felületek legyenek. Hasonlóképpen, az alatta lévő talajnak textúráltnak és szórt fényvisszaverődésűnek kell lennie, 20% feletti fényvisszaverő képességgel, valamint 10 luxnál erősebb megvilágításra van szükség. Előfordulhat, hogy félhomályos környezetben a vizuális érzékelőrendszer nem működik megfelelően. NE repüljön zavaró mágneses vagy rádiós jelforrás közelében. Zavaró mágneses vagy rádiós jelforrások lehetnek a Wi-Fi hotspotok, routerek, Bluetooth eszközök, nagyfeszültségű vezetékek, nagyobb transzformátorállomások, radarállomások, mobil bázisállomások és adótornyok. Amennyiben sivatagi vagy tengerparti területen száll fel, ügyeljen rá, hogy ne kerüljön homok a drón belsejébe. A drónt nyílt területen, emberi csoportosulásoktól távol reptesse. Az épületek, hegyek és fák leárnyékolhatják a GNSS-jelet, és zavarhatják a fedélzeti iránytűt.
  3. A DJI Air 3S repülési idejének mérése előrefelé repülve, állandó 32,4 km/h sebességgel, szélcsendes környezetben, tengerszinten, lefékezésre állított akadályelkerülő automatikával, fotó üzemmódban, az akkumulátor 100%-os töltöttségi szintjéről 0%-ra való lemerülésig történt. Az adat csak tájékoztató jellegű. A repülés során mindig figyeljen az alkalmazásban a figyelmeztető üzenetekre.
  4. A tesztelés nyílt, kültéri, zavaró jelforrás nélküli környezetben, az FCC-előírások betartásával történt. A fenti adatok a legtávolabbi kommunikációs hatótávolságot mutatják egyirányú, visszatérés nélküli repülések esetén. A repülés során mindig figyeljen az alkalmazásban a figyelmeztető üzenetekre.
  5. QBC (Quad Bayer Coding) technikával érhető el, amely négy képpontot egyesít egy pixelbe. 48 és 50 MP-es fotók készítésekor nem elérhető.
  6. A 4K/120fps videofelvétel csak lassított felvételi módban támogatott.
  7. A repülési útvonal megjegyzésének feltételei: a drón előtt, mögött, jobb és bal oldalán, valamint felett 10 luxnál nagyobb megvilágítottságú, elkülöníthető textúrájú felületek legyenek. Hasonlóképpen, az alatta lévő talajnak textúráltnak és szórt fényvisszaverődésűnek kell lennie, 20% feletti fényvisszaverő képességgel (pl. falak, fák vagy emberek), valamint 10 luxnál erősebb megvilágításra van szükség. Ha a drónt egy erkélyről indítja, ügyeljen rá, hogy a hasznos tér legalább 2 × 2 méter legyen, a föld feletti magasság pedig ne legyen 30 méternél nagyobb, hogy a drón biztonságosan visszatérhessen. Ha a drón eléri a magassághatárt, miközben akadályok közelében emelkedik, akkor ebben a magasságban lebegni fog. Ilyen esetben a pilótának kézi vezérléssel kell vezetnie a drónt.
  8. Külön kapható. Csak az EU-ban érhető el.
  9. A DJI Air 3S a kikapcsolás után 12 órán keresztül fenntartja a Bluetooth-kapcsolatot, így a drón újbóli bekapcsolása nélkül is lehetőség van a közvetlen okostelefon-kapcsolatra. A Bluetooth a drón kikapcsolásától számított 12 óra elteltével automatikusan kikapcsol.
  10. Az energiafelhalmozás funkció működése alatt NE csatlakoztassa a töltőt, ne csatlakoztasson külső eszközöket, valamint ne helyezzen be és ne húzzon ki akkumulátorokat.

A doboz Tartalma

DJI Air 3S
DJI RC-N3 távirányító
DJI RC-N3/N2/N1 RC kábel (USB-C csatlakozó)
DJI RC-N3/N2/N1 RC kábel (Lightning csatlakozó)
DJI Air 3S intelligens repülési akkumulátor
DJI Air 3 sorozatú, alacsony zajszintű tartalék légcsavarok (pár)
DJI Air 3S kardánkerékvédő
Dokumentumok (QSG és biztonsági irányelvek)
C-típusú PD-kábel C-típusú PD-kábelre


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett