Cikkszám: 9338716007464 Márka: Blackmagic Design

Blackmagic Design ATEM SDI Pro Iso


Cikkszám: SWATEMMXEPBPRISO | EAN/Vonalkód: 9338716007464 | Márka: Blackmagic Design

Blackmagic Design ATEM SDI Pro Iso


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

381990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Blackmagic Design ATEM SDI Pro ISO Switcher egy négy bemenetű, integrált vezérlőpanellel ellátott élő produkciós switcher, amelyet többkamerás élő közvetítésre terveztek, akár HD videót is továbbítva az internetre Ethernet kimeneten keresztül. Rendelkezik egy USB-kimenettel, amely lehetővé teszi a program kimenetének rögzítését, valamint az egyes 3G-SDI bemenetek rögzítését egy külső USB-meghajtóra (nem tartozék). A programfolyam és az egyes bemenetek rögzítése mellett az ATEM Mini Pro ISO a beágyazott hangot és az analóg hangbemeneteket is rögzíti és DaVinci Resolve projektfájlt készít az élő folyamról. Ez lehetővé teszi, hogy az élő produkciót a DaVinci Resolve programba vigye, hogy az USB-meghajtón már található forrásanyag segítségével finomításokat vagy beállításokat végezzen. Az ATEM Mini Pro ISO megtartja ugyanazt a méretet, gombelrendezést és a hátlapi interfész csatlakozókat, mint az ATEM Mini Pro, új elektronikával, amely lehetővé teszi az ISO rögzítést és a DaVinci projektfájl generálását. Az ATEM Mini Pro ISO ugyanazokat a funkciókat támogatja, mint az ATEM Mini Pro, beleértve az upstream és downstream billentyűket, egy fejlett chroma billentyűt, két lineáris/luma billentyűt, egy DVE átmenet billentyűt, egy minta generátort és színgenerátorokat. A médialejátszó támogatja a kitöltő és billentyűs képeket is, amely akár 20 állóképet is támogat PNG, TGA, BMP, JPEG és TIFF formátumban. Az ATEM szoftver vezérlőpultja az irányításra és konfigurálásra szolgál és lehetővé teszi az adatátviteli sebesség, a hangmérők, a konfiguráció és az élő közvetítés állapotának nyomon követését. A panelen keresztül pedig beállíthatja a streaminget egy opcionális Blackmagic Design Streaming Bridge-re, bárhol a világon, amennyiben az internethez csatlakozik.

Általános információk:

  • Egy USB-meghajtó csatlakoztatása az ATEM Mini Pro ISO USB-portjához lehetővé teszi a kapcsolt programfolyam, a bemeneti videó akár négy izolált (ISO) felvételének, valamint a beágyazott hang, az analóg bemeneti hang, a grafika és a kapcsolt program DaVinci Resolve projektfájljának rögzítését.
  • Az eszköz alapterülete, elrendezése és csatlakozói megegyeznek az ATEM Mini Pro készülékével.
  • Videó streamelése akár 1080p HD felbontásig
  • Gyors stream, on-air és felvétel gombok
  • Hardveres kódoló - nincs szükség további streaming szoftverre
  • Timecode, stream állapot vezérlése és konfigurálása
  • A BMPCC 6K/4K kamerák teljes körű támogatása és vezérlési funkciói
  • Egyidejű USB-felvétel
  • Integráció a MultiDock-kal az élő merevlemezváltáshoz
  • Speciális beállítások testreszabása XML-fájlokkal
  • Szoftveres multinézet programelőnézet, grafikák, felvételi állapot, adás közbeni állapot és hangmérők segítségével
  • Programelőnézet bemeneti és kimeneti gombok
  • Tally fényvezérlés a BMPCC 6K/4K kamerákhoz
  • Automatikus időkód szinkronizálás minden kamera számára

Átmenetek

A rendelkezésre álló átmenetek a következők:

  • Vágás: a vágás gomb megnyomásakor az ATEM azonnal átvált az aktuális programforrásról az előnézeti forrásra.
  • Keverés: A keverés, vagy feloldás fokozatosan, sima keveredést létrehozva lép át egyik forrásból a másikba. Egyéni időzítéseket állíthat be az átmenet manuális keveréséhez.
  • Dip: a mix átmenetekhez hasonlóan a dip átmenet is egy fokozatos keverés, amely vagy egyszínű, grafikus vagy egy másik klipet tartalmaz a két videóforrás között. A források közötti fekete vagy fehér színre való merülés a legnépszerűbb, de használhat logókat vagy szponzorgrafikákat is.
  • Törlés: a beépített törlési minták között vannak körök, rombuszok, négyzetek és egyéb minták. Az alakzatok és minták megfordíthatók vagy lágyíthatók, és akár egyedi színes szegélyekkel is rendelkezhetnek.

Upstream keyer

Az upstream keyer segítségével élő videót rétegezhet más videóforrásokra vagy grafikákra. Használhatja a luma-kulcsot, a lineáris kulcsot, a minta-kulcsot, vagy zöld képernyővel szemben forgathat és a chroma-kulcs használatával azonnal összeállíthatja a videót virtuális díszletek fölé.

  • Luma kulcs: a luma-kulcsok leginkább nagy kontrasztú képekkel, például fekete háttéren fehér elemekkel működnek, így a kontrasztot kihasználva kivághatja a fekete hátteret és élő videóval vagy grafikával helyettesítheti azt.
  • Lineáris kulcs: tiszta, kiváló minőségű eredményt kaphat lineáris kulcsolással, amikor két külön forrásból származó kitöltést és kulcsot használ egyetlen videokép létrehozásához. A kitöltőjel tartalmazza a háttér fölé halmozandó videót, míg a kulcsjel egy szürkeárnyalatos maszkot tartalmaz a kitöltendő terület kivágásához, vagy maszkolásához.
  • Chroma kulcs: a TV időjárás-előrejelzéseknél mindennap használt chroma key az élő képek valós idejű kombinálásának hatékony módja. A műsorvezető általában egy zöld vagy kék háttér előtt áll, a chroma keyer pedig csak ezt a színt távolítja el és kombinálja egy másik képpel, például egy videóval vagy grafikával.
  • Pattern kulcs: kombinálja az élő képeket a beépített törlési minták bármelyikével, hogy az élő képeket vagy grafikákat geometriai alakzatokkal kombinálja. Teljes mértékben szabályozhatja a lágyságot, a szimmetriát, a méretet és a pozíciót, hogy egyedi kép a képben effektusokat hozzon létre, amelyekre ugyanolyan egyszerűen lehet átállni, mint bármely élő forrásra.

Downstream Keyers

Az ATEM Mini kapcsoló tartalmaz egy downstream keyert, így a beépített médialejátszóból kiváló minőségű grafikákat, például logókat és címeket adhat hozzá az élő stream program kimenetén keresztül. A downstream keyerek a keyelés utolsó rétegei, így a fő programkimenetre kapcsolt összes videót felülírják.

Audio Mixer

A beépített hangkeverővel mind a kamera, mind a külső hangot vezérelheti, mind a hat rendelkezésre álló hangbemenet és két csatorna szintjének és egyensúlyának pontos beállításával. A keverő csatornánként választható be/ki és audio-follow-video funkcióval rendelkezik, továbbá csatornánként külön erősítésszabályozóval, szint- és csúcsértékméréssel, valamint új Fairlight audiófejlesztésekkel, például kompresszorral, kapuval, limiterrel, hat sávos parametrikus EQ-val és főerősítés-szabályozóval.

Monitor kimenet

A 3G-SDI kimeneteket több nézetre konfigurálhatja több nézettel, beleértve a Program, Előnézet, 4 3G-SDI bemenet, SuperSource, tiszta táp, médialejátszó, streaming állapot, felvétel állapota és hangmérők.

Médialejátszó

A külső karaktergenerátorok kiküszöbölésével akár 20 sugárzási minőségű RGBA grafikus fájl tárolása a médiakészletben. Az egy médialejátszó bemeneti forrásként jelenik meg a kapcsoló számára. A grafikákra teljes képkockás videóként léphet át, vagy betáplálhatja őket a keyerekbe a videó átlapolásához. A népszerű képformátumok, például a PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG és TIFF támogatottak.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett