Cikkszám: Márka: Atomos

Atomos Shinobi II kontroll monitor


Cikkszám: ATOMSHB003 | Márka: Atomos

Atomos Shinobi II kontroll monitor


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

174990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az Atomos Shinobi II 5,2"-os HDMI HDR monitorral feldobhatja a kamerás monitorozást. A Shinobi II-t vloggereknek, fotósoknak és tartalomkészítőknek tervezték, számos funkciófejlesztéssel az eredeti Shinobihoz képest, beleértve a még karcsúbb és könnyebb testkialakítást, az 50%-kal fényesebb, 1500 cd/m²-es kijelzőt, USB-C kameravezérlést Canon/Panasonic/Sony/Z CAM-hoz állapotjelzőkkel, új AtomOS 11 interfészt, USB-C PD tápellátás-t, zárható HDMI és USB-C adaptert, frissített képi eszközöket és ultraalacsony akkumulátor-fogyasztást, így a monitor egész nap egyetlen akkumulátorral működhet.

Kamera vezérlés

Használja az USB-C portot a Canon, a Panasonic, a Sony és a Z CAM E2 termékcsalád legújabb tükör nélküli vagy DSLR kameráinak vezérléséhez. Az oldalán egy 2,5 mm-es LANC-port is található a további vezérlési kompatibilitás érdekében.

Megjegyzés: Ez a jövőben bővülni fog a Fujifilm, a Nikon, az OM System és a Sigma kameráinak támogatásával a firmware-frissítésekkel.

Kamera állapota

A kamera állapotjelzője lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a kamera belső rögzítési beállításait, az akkumulátor állapotát és a hátralévő felvételi időt. Egy piros szélű kijelző mutatja, ha a kamera belső felvételt készít, akár a kamera, akár a Shinobi II indítja el.

AtomOS 11 és fejlett képi eszközök

A Shinobi II tartalmazza a legújabb Atomos AtomOS 11-et, amely számos új eszközt és funkciót vezet be, logikusabb elrendezéssel és könnyen navigálható felülettel. A Shinobi II kezelőfelületével beállíthatja a fényképezőgép objektívjeinek rekeszértékét, zársebességét/szögét és ISO értékét a beépített expozíciós eszközökkel, mint például a false color, hullámforma, zebra vagy hisztogram, és minden felvételen tökéletes expozíciót érhet el.

Fényesebb kijelző

Az 5,2"-os érintőképernyős kijelző 50%-kal fényesebb, mint a Shinobié, 1500 cd/m² csúcsfényerővel, így könnyen olvasható, akár beltérben, akár erős napfényben készít felvételeket.

Bemeneti jelek

A Shinobi II HDMI 1.4 bemenettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző felbontású és képkockasebességű jelek monitorozását DCI/UHD 4K30 és 1080p60 felbontásig.

HDR és LUT támogatás

A HDR HLG és HDR PQ felügyeleti módok lehetővé teszik, hogy előzetesen megnézze, hogyan nézhet ki a kamera Log kimenete HDR-ben. A felhasználók akár nyolc egyéni LUT-ot is feltölthetnek a monitor beépített tárolójába, hogy felvételeiket saját kedvenc kinézetükkel előnézetben megtekinthessék.

Könnyűszerkezetes kialakítás

A monitor karcsúbb lett, így mindössze 210 grammot nyom és az 1/4"-20-as menetek mellett további helymeghatározó lyukak vannak a csavarodás elleni rögzítéshez. A hátlapon egyetlen L sorozatú akkumulátorlemez került középre, hogy javítsa az egyensúlyozást és a manőverezhetőséget. A mellékelt HDMI/USB-C reteszelő adapter lehetővé teszi az Atomos új, reteszelő kábelcsaládjának használatát a szétkapcsolódás vagy kihúzódás megakadályozása érdekében.

Teljesítmény opciók

A Shinobi II tápellátására többféle módszer áll rendelkezésre, beleértve egy L-sorozatú/NP-F stílusú akkumulátort, egy opcionális akkumulátor-eliminátort (műakkumulátor) egy DC hordóból D-Tap kábelre csatlakoztatva, vagy egy 10W-os USB-C PD töltővel. A Shinobi II kameravezérlő funkcióinak használata közben is töltheti/táplálhatja a fényképezőgépet USB-C PD 13W-os kimeneten keresztül.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett