Cikkszám: Márka: Atomos

Atomos Ninja Ultra 5.2" 4K monitor


Cikkszám: ATOMNJAU01 | Márka: Atomos

Atomos Ninja Ultra 5.2" 4K monitor


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

389890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Atomos Ninja Ultra 5.2" 4K monitor

A frissített operációs rendszerrel, HDR monitorozással és RAW rögzítési lehetőségekkel rendelkező Atomos Ninja Ulta 5,2" 4K HDMI kontroll monitor egy 5,2"-os monitor és felvevő. Ez a monitor támogatja a DCI 4K HDMI felvételeket és a kompatibilis kamerákkal akár ProRes RAW rögzítésre is képes, akár 8K-ig. A Ninja Ultra megtartja ugyanazt a formai tényezőt, mint elődei, hogy kompatibilis legyen a legtöbb Atomos monitor tartozékkal, így könnyen integrálható a már meglévő felszereléshez.

AtomOS 11 operációs rendszer

Az új Ninja Ultra készülékhez készült AtomOS 11 operációs rendszer új funkciókkal és az intuitívabb kezelhetőséget biztosító, továbbfejlesztett felülettel látja el a monitort. A Focus Peaking, Zoom, Atomos és ARRI False Color, EL Zone színezett expozíció, Safe Areas, RecordAssit, PlayBackAssist, SegmentPro és Cine Guides a számos elérhető monitor segédfunkció között szerepel. Az AtomHDR feldolgozó motor lehetővé teszi a valós idejű PQ/HLG előnézet megtekintését.

5.2" érintőképernyős kijelző

A Ninja Ultra 5,2"-os IPS érintőképernyője 1920 x 1080 felbontást kínál 1000 lux fényerővel, így fényes nappal is megtekinthető. A 10 bites színfeldolgozás, a Rec.709 színskála és a Calibrite ColorChecker Display Pro/Plus kalibrációs támogatás biztosítja a felvételek színhelyes, kiváló minőségű monitorozását.

Átfogó szín

A Ninja Ultra támogatja a kiválasztott Sony, ARRI, JVC, RED, Fujifilm, Nikon, Panasonic és Canon log-formátumok használatát. Töltsön fel egyéni 3D LUT-okat a monitorra és a kimeneti HDR-konverzió Log, HLG, PQ vagy Dolby Vision formátumokra.

HDMI interfész, ProRes RAW rögzítés

A Ninja Ultra HDMI bemeneti és kimeneti portjai akár DCI 4K videót is támogatnak 60 fps sebességgel megfigyelési, felvételi és lejátszási módban. A 3,5K RAW 60 fps sebességű felvételek támogatottak bizonyos kamerákkal. Több mint 55 különböző kamera támogatja a Ninja Ultra HDMI-n keresztül történő RAW-felvételt, akár 8K 30 fps sebességgel.

AtomX Cast

Az AtomX Cast segítségével a Ninja Ultra kompakt, teljes funkcionalitású produkciós stúdióvá alakítható. Ez a komponens lehetővé teszi a négy 1080p HDMI-forrásból történő fejlett több bemeneti kapcsolást, a grafikus átfedések alkalmazását, valamint az USB UVC webkamera kimenetének használatát a továbbfejlesztett webkonferenciákhoz és élő közvetítésekhez.

SSD rögzítés

A Ninja Ultra kompatibilis az Atomos Master Caddy II és Master Caddy III 2,5"-os merevlemezegységekkel, amelyek támogatják a meghajtókra történő közvetlen rögzítést. Egy külön megvásárolható adapter segítségével kompakt AtomX SSDmini meghajtókra és CFAST II kártyákra is rögzíthet.

Energetikai opciók

A Ninja Ultra hátoldalán található L sorozatú akkumulátorlemez támogatja az 5,8 és 7,2 V közötti feszültségű NP-F L sorozatú akkumulátorokat. Az USB-C port támogatja a 30 W-os PD tápellátást a mellékelt kábellel. A mellékelt dummy eliminator segítségével a monitor egyenáramú áramforrásokon keresztül is táplálható.

Vezérlési lehetőségek

  • A többfunkciós vezérlőgombok az intuitív fedélzeti vezérlés érdekében az érintőképernyős felülettel együtt működnek
  • Az Atomos Open Standardot használó Canon és Sony fényképezőgépek támogatják az automatikus HDMI-kamerakapcsolást
  • Az opcionális CONNECT modullal Bluetooth és RF-vezérlésű távvezérlés
  • A LANC vezérlés és kalibrálás egy külön megvásárolható USB-C csatlakozókábel segítségével érhető el

Műszaki adatok:

  • Kijelző mérete: 5,2" / 13,2 cm
  • Felbontás: 1920 x 1080
  • Érintőképernyő
  • HDR kompatibilitás: Hybrid Log Gamma
  • Videó bemenet és kimenet: 1 x HDMI 2.0 bemenet, 1 x HDMI 2.0 kimenet
  • Energiafogyasztás: 30 W
  • Audio bemenet és kimenet: 1 x 1/8" / 3,5 mm bemenet, 1 x 1/8" / 3,5 mm-es fejhallgató kimenet
  • Anyaga: Alumínium, műanyag

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett