Cikkszám: 5906168437458 Márka: APEXEL

APEXEL Q18 világítással ellátott stabilizátor (fekete)


Cikkszám: Q18 | EAN/Vonalkód: 5906168437458 | Márka: APEXEL

APEXEL Q18 világítással ellátott stabilizátor (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

25400 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az APEXEL Q18 világítással ellátott stabilizátor egy többfunkciós eszköz, amely ötvözi a gimbal, tripod, szelfibot és feltöltő fény funkcióit. Ideális videofelvételekhez, vloggerkedéshez, élő adásokhoz és fényképezéshez. Fejlett objektumkövető és képstabilizáló technológiájának köszönhetően az APEXEL Q18 sima és professzionális felvételeket biztosít bármilyen körülmények között.

Fejlett stabilizációs technológia
Az APEXEL Q18 gimbal fejlett stabilizációs technológiával rendelkezik, amely megszünteti a rázkódásokat és vibrációkat, így stabil és sima felvételeket készíthet. Az intelligens követési funkció automatikusan képes követni egy arcot vagy tárgyat, így ideális dinamikus jelenetek rögzítésére. A stabilizátor mód könnyen vezérelhető az intuitív távirányítóval, amely lehetővé teszi a gyors váltást különböző beállítások között, például Spinshot, POV vagy arc követési módok között.

Sokoldalúság és könnyű használat
Az APEXEL Q18 különféle módokat kínál, amelyek segítségével az eszköz a felhasználók különböző igényeihez igazítható. A 360°-os forgatási funkcióval lenyűgöző panorámaképeket és felvételeket készíthet különböző perspektívákból. Az eszköz lehetővé teszi a gyors váltást a portré és a tájkép módok között, ami különösen hasznos, amikor tartalmat készít a közösségi médiához. Ezen kívül a beépített feltöltő fény állítható fényerővel minden körülmények között kiváló megvilágítást biztosít.

Kompakt kialakítás és tartós felépítés
Az APEXEL Q18 stabilizátor magas minőségű anyagokból, például ABS-ből és alumínium ötvözetből készül, ami biztosítja tartósságát és könnyű súlyát (mindössze 250g). Kompakt méretei (155x75x66 mm) miatt könnyen hordozható, és ideális otthoni és útközbeni használatra egyaránt. A stabil tripod alap csúszásmentes párnákkal garantálja a biztos elhelyezést bármilyen felületen.

Vezeték nélküli vezérlés és kompatibilitás
Az APEXEL Q18 gimbal egy többfunkciós távirányítóval van ellátva, amely Bluetooth 4.2-n keresztül működik, így lehetőséget biztosít akár 10 méteres távolságból történő távoli fényképezésre és videózásra. Az eszköz kompatibilis számos okostelefonnal, beleértve az Android (4.4 és újabb) és iOS (5.1 és újabb) verziókat is. Ezáltal sokféle mobileszközzel használható, ami sokoldalú eszközzé teszi minden tartalomkészítő számára.

- Név: APEXEL Q18 világítással ellátott stabilizátor (fekete)
- Gyártó: Apexel
- Modell: Q18
- Méretek: 155x75x66 mm
- Súly: 250 g
- Anyag: ABS + alumínium ötvözet
- Tápellátás: Gimbal akkumulátor 500 mAh (akár 2 óra), lámpa akkumulátor 400 mAh (akár 1,5 óra)
- Töltés: USB Type-C port
- Távirányító: Bluetooth 4.2, hatótávolság akár 10 méter, CR1632 akkumulátor
- Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb, iOS 5.1 és újabb
- Feltöltő lámpa: Teljesítmény 1.2W, színhőmérséklet 3000K-6500K

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett