Cikkszám: 5906168430152 Márka: APEXEL

APEXEL APL-JJ08 mini asztali állvány (fekete)


Cikkszám: APL-JJ08 | EAN/Vonalkód: 5906168430152 | Márka: APEXEL

APEXEL APL-JJ08 mini asztali állvány (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

5000 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

APEXEL APL-JJ08 mini asztali tripod (fekete).
Olyan kiegészítőt keresel, amely javítja a fényképezési vagy filmezési élményedet anélkül, hogy túl sok helyet foglalna? Az APEXEL APL-JJ08 mini asztali tripod egy kompakt, de rendkívül praktikus eszköz, amely megfelel még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. 360 fokban forgatható univerzális ¼" menettel és kompakt méreteivel az APEXEL tripod elengedhetetlen társává válik azoknak, akik értékelik a minőséget és a sokoldalúságot, anélkül hogy lemondanának a mobilitásról.

Forgatható fej - 360 fokos szabadság
Az APEXEL APL-JJ08 mini állvány alapvető előnye a forgatható feje, amely lehetővé teszi a telefon 360 fokos forgatását. Ez a funkció nyitva hagyja a kreativitás kapuit, lehetővé téve a könnyű váltást a vízszintes és a függőleges keretezés között a fényképek vagy videók készítése során.

Univerzális ¼" menet - a kompatibilitás szíve
Az APEXEL APL-JJ08 másik kiemelkedő tulajdonsága az univerzális ¼" menet, amely kompatibilis a különféle fényképészeti kiegészítőkkel, például lámpákkal, mikrofonokkal vagy további lencsékkel. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy ne csak telefon tripod legyen, hanem egy valódi parancsnoki központ a fényképezési felszerelésed számára. Bővítsd tripodod lehetőségeit, és hozz létre professzionális beállításokat, amelyek minden lépésedben támogatják kreativitásodat.

Kompakt kialakítás - mindig veled
Sokoldalú funkciói ellenére az APEXEL mini tripod kompakt méretét megtartja az egyszerű szállítás érdekében. Az állvány magassága mindössze 149 mm, így könnyedén elfér bármilyen táskában vagy hátizsákban, bárhová is mész. Könnyű és kompakt kialakítása ideális választássá teszi azok számára, akik mindig úton vannak, de nem akarják feláldozni fényképeik és videóik minőségét.

Gyártó: Apexel
Modell: APL-JJ08
Hossza összecsukva: 210 mm
Hossza kinyitva: 150 mm
Súly: 80 g
Anyaga: ABS
Színe: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett