A profi fotós felszerelés profi védelmet igényel: ezért válaszd a Lowepro táskákat

A profi fotós felszerelés profi védelmet igényel: ezért válaszd a Lowepro táskákat


Az igazán jó fotók a kalandok során születnek. Nem mindegy azonban, hogy egy kalandos útra hogyan visszük magunkkal fotós felszerelésünket. Legyél akár profi fényképész, akár hobbifotós, biztosan tudod, hogy egy fotós táska esetében nem csupán a kényelem a lényeg.

A fényképezőnknek és a kiegészítőinknek szüksége van a megfelelő védelemre, melyet kizárólag a magas szakértelemmel, hozzáértéssel és tapasztalattal tervezett táskák tudnak biztosítani. Pont, mint a Lowepro termékei, melyek a legvadabb kalandok során is képesek megvédeni a felszerelést. Ráadásul kényelmesek és praktikusak is egyben.

Több mint öt évtized tapasztalata: Lowepro táskák fotósok, videósok és tartalomkészítők részére

A Lowepro egy kifejezetten fotósok és videósok számára tervezett hátizsákok gyártásával foglalkozó cég. Termékeit a háta mögött több mint öt évtized tapasztalatával készíti, ezáltal olyan minőséget kínál, mely gyakorlatilag bármilyen körülmények közt megállja a helyét.

A Lowepro termékeit a világ legtávolabbi részein, mindenféle időjárásban éghajlaton tesztelték, mindezt annak érdekében, hogy tökéletes megoldást kínáljanak azon fotósok, videósok és tartalomgyártók számára, akik imádják a kalandokat. Legyen szó akár hivatásos, profi fényképészekről vagy videósról, akár lelkes hobbistákról, a Lowepro garantálja számukra a maximális kényelmet, megbízhatóságot és praktikus használhatóságot is egyben. Mindezt a piacon elérhető, legjobb ár-érték arány mellett.

A márka, melyet a kalandok inspiráltak

A Lowepro létjogosultságát talán az igazolja a legjobban, hogy a márkát a kiváló hegymászóként és kalandfotósként ismert Greg Lowe alapította. Lowe saját tapasztalataira támaszkodva olyan úttörő hátizsák-innovációkat dolgozott ki, amelyek az évek során jól bevált iparági szabványokká váltak.

Lowe igazi kalandor volt, akinek a terepi fotózás iránti szenvedélye és a találékonysága továbbra is inspirálja a márka fejlesztőit, akik a folyamatos technológiai fejlődéssel lépést tartva mindig képesek előrukkolni egy újabb innovatív ötlettel a világ fotósai, videósai és tartalomkészítői, valamint a kalandok valódi szerelmesei számára.

Kaliforniában tervezett világszínvonalú minőség

A Lowepro táskákat a San Franciscótól északra fekvő Petalumában, egy lelkes, profi designer csapat tervezi, akik a forma, az esztétika és az anyagok megszállottjai. Munkájuk során legfőbb céljuk, hogy olyan táskákat alkossanak, melyek nemcsak megjelenés szempontjából felelnek meg a modern kor elvárásainak, de biztonság és praktikum terén is képesek azt biztosítani, amire az igazi, kalandvágyó profiknak szüksége lehet.

A boltok polcain elérhető Lowepro táskák hosszú laboratóriumunkban végzett tesztek, fáradtságos hátizsákos túrák és megannyi fáradhatatlan tervezés eredményei. A tervezők szakértelme mellett pedig a szívüket-lelküket beleteszik a munkába, annak érdekében, hogy a lehető legjobb végeredményt biztosítsák a világ fotósai, videósai és kalandorai számra. Nem véletlen, hogy mára a Lowepro az egyik legkedveltebb márkává nőtte ki magát a profik körében.

Lowepro a fenntarthatóság jegyében: ha fontos számodra a környezetünk

A Lowepro amellett, hogy prémium minőségű fotóstáskákat gyárt, törekszik arra, hogy termékei a lehető legfenntarthatóbb módon készüljenek. Ennek érdekében a gyártás során újrahasznosított anyagokat is használ.

A Lowepro Protactic II modell például a világ egyik legnépszerűbb profi fotóstáskája, mely 67 százalékban újrahasznosított anyagokból készül. Ezáltal gyártása alacsonyabb környezeti terheléssel jár, megvásárlásával és használatával pedig hatékonyan csökkenthetjük saját ökológiai lábnyomunkat is.

Mindezek mellett pedig lehetővé teszi azt, hogy felszerelésünket mindig biztonságban tudhassuk, hatékonyan rendszerezhessük, és kényelmesen hozzáférhessünk bármihez, amihez épp szükségünk van egy tökéletes fotó elkészítéséhez.

Praktikus kialakítás, tökéletes biztonság: így rendezheted el minden szükséges felszerelésed

A Lowepro termékek lehetővé teszik számodra, hogy a legkeményebb túra előtt is tökéletesen elrendezhesd az eszközeidet. Ennek érdekében a márka nemcsak táskákat, de olyan kiegészítőket is kínál, melyek segítenek a hatékony felkészülésben. Többek közt moduláris tokokat, öveket és pántokat is.

A Lowepro Sliplock kompatibilis rendszere lehetővé teszi azt, hogy táskádhoz könnyedén hozzáadhass plusz tokot, vagy akár egy kisebb táskát is. Így nemcsak kamerádat és objektívjeidet, de memóriakártyáidat vagy épp vizes palackodat is magaddal viheted az útra.

Mindezt kényelmesen, biztonságban és rendkívül praktikus módon. A Lowepro tökéletes társad lesz a túrák során és segít majd abban, hogy igazán elkaphasd a pillanatot és lélegzetelállító felvételeket készíthess. Legyél akár fényképész, akár videós, legyél akár profi vagy akár lelkes amatőr, vagy épp csak egy mindenre elszánt kalandor, akinek az élmény a legfontosabb.

Szólj hozzá!

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett