Cikkszám: 6972971864902 Márka: Freewell

8 db-os szett Freewell DJI Osmo Pocket 3 szűrőkkel


Cikkszám: FW-OP3-ALD | EAN/Vonalkód: 6972971864902 | Márka: Freewell

8 db-os szett Freewell DJI Osmo Pocket 3 szűrőkkel


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

39600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Freewell DJI Osmo Pocket 3 - All Day - 8 db-os szett.
Az All Day Kit egy teljes szett, amely 8 szűrőt tartalmaz a DJI Osmo Pocket 3-hoz. A szett tartalmaz ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND8, ND16 és ND32 szűrőket, amelyek lehetővé teszik a lencsébe jutó fény mennyiségének csökkentését, valamint olyan fejlett hatások elérését, mint például a vízfelületek tükröződésének csökkentése és az expozíciós idő növelése. Készítsen lélegzetelállító képeket és kísérletezzen a Freewell szűrőkkel! A szűrők könnyűek és mágneses kialakításúak, így gyorsan felszerelhetők. A szűrők tárolására egy külön tokot és egy kendőt is tartalmaz a készlet.

CPL szűrő
A CPL polarizációs szűrőt arra tervezték, hogy csökkentse a különböző felületekről visszaverődő fényt, miközben biztosítja a színsemlegességet. Könnyű és speciális bevonattal van ellátva, hogy optimális képminőséget biztosítson. Fotói még nagyobb mélységet kaphatnak, és természetességükkel lenyűgözhetik Önt.

ND szűrők
Az ND (Neutral Density) optikai szűrők lehetővé teszik a kamera vagy a videokamera szenzorához jutó fény mennyiségének csökkentését anélkül, hogy megváltoztatnák a fotó színét vagy tónusát. Ezek a szűrők nagyon hasznosak, ha növelni kell az expozíciós időt vagy növelni kell a mélységélességet, miközben fenntartják a megfelelő expozíciót. Ennek eredményeként mozgó elemek – például víz vagy felhők – elmosódását érhetjük el.

ND/PL optikai szűrők
A szettben 4 különböző ND/PL szűrőt találhat. Ez egy kombinációja az ND (Neutral Density) szűrőnek és a CPL (Circular Polarizing) szűrőnek. Ezek kombinálják mindkét szűrő tulajdonságait, így fantasztikus hatásokat érhet el. Ezek segítségével csökkentheti a fény mennyiségét és növelheti az expozíciós időt. Így elérheti a víz vagy a felhők elmosódásának hatását a fényképeken. Ezen túlmenően, az ND/PL szűrők csökkentik az olyan felületekről, mint a víz, üveg stb. visszaverődő fényt. A szűrők használatával tisztább, természetesebb tájképeket készíthet. Az ND/PL szűrők különböző mértékű fénycsökkentéssel és polarizációval állnak rendelkezésre, így igazodni tud azokhoz a konkrét világítási viszonyokhoz és hatásokhoz, amelyeket el szeretne érni.

Tartalmazza
- Szűrők
- Tok
- Tisztítókendő

Gyártó: Freewell

Modell: FW-OP3-ALD

Kompatibilitás: DJI Osmo Pocket 3

Szűrő típusa: ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND8, ND16 és ND32

Optikai bevonatok: Porálló, karcálló, olajálló

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett