Cikkszám: Márka: 7artisans

7artisans DMIC-S mikrofon (1 vevő + 2 adó)


Cikkszám: DMIC-S | Márka: 7artisans

7artisans DMIC-S mikrofon (1 vevő + 2 adó)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

39990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A rendszer Bluetooth-on keresztüli kommunikációt valósít meg adó és vevő között (automatikus párosítás), van beépített DSP-je, két csatornát vesz fel egyszerre, kapott zajszűrést, de rendelkezik számos olyan további funkcióval is, amelyek kényelmessé teszik a felhasználó munkáját. A gyártó azt állítja, hogy egy akkutöltettel összesen akár 20 órás üzemidő is elérhető, illetve azt, hogy a DMic-S számtalan eszközzel (kamerával és okoseszközzel) kompatibilis.

Támogatja a 48 kHz-et, a 24-bites hangminőséget. A szett tárolója egyben a töltő szerepkörét is betölti, a tok nyitásakor automatikusan aktiválja a mikrofont (az adót és a vevőt), így az pillanatok alatt használatba vehető. A 7Artisans rendszere egy vevőből és két adóból (mikrofon) áll. Ezeket 3,5 mm-es szabványos dugaljjal és USB-C aljzattal is ellátták és akár egyszerre is lehet velük felvenni. A WiFi hálózat tiszta rálátás esetén akár 100 méteres hatósugarat biztosít adó-vevő között. Az adó 360 fokos, omnidirekcionális mikrofonnal van felszerelve, külön külső mikrofont nem csatlakoztathatunk hozzá.

A három darabos szett összesen 81 grammot nyom (27 gramm/db), szóval nem fogja lehúzni ingzsebünket sem. Felvételkor készül egy úgynevezett biztonságos sáv is, ami -6 dB jelerősségű a torzítás elkerülése végett.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett