Cikkszám: 5905316147584 Márka: Sunnylife

6 db-os szűrőkészlet MCUV+CPL+ND4+ND8+ND16+ND32 Sunnylife az Insta360 GO 3/2-höz


Cikkszám: IST-FI9317 | EAN/Vonalkód: 5905316147584 | Márka: Sunnylife

6 db-os szűrőkészlet MCUV+CPL+ND4+ND8+ND16+ND32 Sunnylife az Insta360 GO 3/2-höz


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

13300 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Sunnylife 6 db-os szűrőkészlet MCUV CPL ND4 ND8 ND16 ND32 szűrők az Insta360 GO 3/2-höz.
A Sunnylife szűrőkészlete átfogó eszköz a kreativitásodhoz, beleértve az MCUV, CPL, ND4 és ND8 szűrőket. Ez a készlet kibővíti kreatív lehetőségeidet, megkönnyítve a fantasztikus eredmények elérését csúcsminőségű anyagokkal és kiváló kidolgozással. Ezek a szűrők több feladatot is ellátnak: csökkentik a villanást és az UV sugárzás mennyiségét, és mélységet, valamint életteliséget adnak fotóidnak és videóidnak. Az MCUV szűrő használatával megvédheted objektívedet a káros UV sugaraktól, javítva ezzel a fotóid és videóid általános minőségét. A CPL szűrő kiküszöböli a nem fémes tükröződéseket, élénkítve a színeket és a kontrasztokat az anyagodban. Az ND4 és ND8 szűrők lehetővé teszik a fény mennyiségének szabályozását, lehetőséget adva a kreatív megvilágítási idők és mozgási hatások kísérletezésére.

Többrétegű védelem
A többrétegű bevonatú filmnek köszönhetően a védőréteggel ellátott szűrők nemcsak a kép tisztaságát biztosítják, hanem a valós színeket is megőrzik. Ezen felül megvédik az objektívet a karcolások, nedvesség és zsíros szennyeződések kockázatától is. Ideális választás mind lelkes amatőrök, mind profi fotósok számára, akik minden fotóban a kiváló minőségre törekednek. A szűrőkeret könnyű, repülőgép-minőségű alumíniumból készült, hogy tovább biztosítsa a termék tartósságát és szilárdságát.

CPL szűrő
A CPL szűrő lehetővé teszi, hogy kiemeld a környezeted természetes szépségét. Hatékonyan csökkenti a nem fémes tükröződéseket, miközben élénkíti a színintenzitásokat és kiemeli az elemeket, mint például az eget, a felhőket és a vizet. Kiválóan működik üvegablakon keresztüli, valamint víz alatti felvételek készítésekor.

ND szűrők
A különböző intenzitású ND szűrők (ND 4, ND 8, ND 16, ND 32) a jelenetre eső fény mennyiségének csökkentésével működnek, ami segíti a túlexponálás elkerülését. Az ND szűrők használata lehetővé teszi az expozíciós idő növelését, amivel elmosódott csíkokként lehet rögzíteni a mozgó tárgyakat, például vízfolyamokat vagy fényeket. Ez a hatás művészi elmosódást hoz létre, amely dinamizmust és karaktert ad a fotónak. Az ezekkel a szűrőkkel elérhető hatások jelentősen befolyásolhatják a fotók minőségét és esztétikáját, új kifejezési lehetőségeket biztosítva a fotósoknak.

MCUV szűrők
Az MCUV szűrő praktikus megoldás mind a lelkes, mind a profi szakemberek számára. A ultraviola sugárzás csökkentésével növeli a kamera látótávolságát, különösen hegyvidéki tájakon vagy nagy magasságban. Ugyanakkor kiegészítő objektívvédőként is szolgál, megvédve az objektívet az esetleges mechanikai sérülésektől. Ez a készlet ideális eszköz a fotózás és filmezés rajongóinak, lehetővé téve számukra az új lehetőségek felfedezését és lenyűgöző eredmények elérését a Sunnylife szűrők kitűnő minőségével.

A készlet tartalma
-MCUV szűrő x 1
-CPL szűrő x 1
-ND4 szűrő x 1
-ND8 szűrő x 1
-ND16 szűrő x 1
-ND32 szűrő x 1

Márka
Sunnylife

Modell
IST-FI9316

Kompatibilitás
Insta360 Go 3/Go 2

Anyag
Alumínium, optikai üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett