Cikkszám: 5905316146839 Márka: Sunnylife

4 db szűrő készlet CPL ND 4/8 UV Sunnylife DJI Mini 2 (MM-FI9257)


Cikkszám: MM-FI9257 | EAN/Vonalkód: 5905316146839 | Márka: Sunnylife

4 db szűrő készlet CPL ND 4/8 UV Sunnylife DJI Mini 2 (MM-FI9257)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

13600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Sunnylife 4 db CPL ND 4/8 UV szűrő készlet DJI Mini 2 (MM-FI9257)
Készíts még lenyűgözőbb felvételeket a Sunnylife márka szűrőivel. A készlet négy szűrőt tartalmaz, mint például a CPL, ND4, ND8 és UV, amelyek számos helyzetben tökéletesek, és lehetővé teszik, hogy teljes szín- és polarizált fényben rögzítsd a felvételeket. A készlet kompatibilis a DJI Mini 2 és Mini 2 SE kamerákkal.

Problémamentes telepítés
A szűrők gyors és problémamentes telepítésre lettek tervezve. Mindegyik állítható, így elérheted a kívánt polarizációs szöget. Nem kell aggódnod a készüléked sérülése miatt sem.

Kivételes védelem
A masszív kialakítás biztonságos és kényelmes használatot garantál szinte bármilyen körülmények között. A szűrők ellenállnak a karcolásoknak, olajnak és víznek. További védelmet egy speciális tok biztosít.

Könnyű súly és professzionális üveg
A szűrők magas minőségű optikai üvegből készültek, amely magas fényáteresztő-képességgel bír, így a fotóid minősége még jobb lesz. Élénk, valósághű színek - ezt nyújtja neked a Sunnylife készlet! A szűrők emellett könnyűek, így nem kell aggódnod a drónod terhelése miatt.

CPL szűrő
A CPL szűrő tökéletes, ha hatékony színkoncentrációt és a nem fémes tükröződő fények kiküszöbölését szeretnéd elérni. A termékkel üvegen és vízen át is fotózhatsz, és lenyűgöző felvételeket készíthetsz például a kék égboltról és fehér felhőkről. Mostantól az elkészített képeid még kifejezőbbek lesznek.

ND 4/8 szűrők
A mellékelt ND szűrők beállítják a lencsén áthaladó fény mennyiségét, és megkönnyítik a megfelelő expozíció kiválasztását. Emellett javítják a képeid színtelítettségét, így az kép élénkebb lesz. Lehetővé teszik továbbá különleges effektusú eredeti felvételek készítését. Tökéletesek napos napokon történő felvételkészítéshez, megkönnyítve a megfelelő elmosódás elérését.

UV szűrő
Aggódsz a fényáteresztés növelése miatt? Próbálj ki egy UV szűrőt! Továbbá biztosítja, hogy a felszerelésed megfelelően védett legyen, és nagyszerűen alkalmas nyílt terek, például tengerek vagy hatalmas mezők fotózásához.

Gyártó: Sunnylife
Modell: MM-FI9257
Kompatibilitás: DJI Mini 2 / Mini 2 SE
Szűrő típusai: CPL, ND4, ND8, UV

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett