Cikkszám: 5905316147577 Márka: Sunnylife

4 db MCUV + CPL + ND4 + ND8 szűrő készlet Sunnylife az Insta360 GO 3/2-hez


Cikkszám: IST-FI9316 | EAN/Vonalkód: 5905316147577 | Márka: Sunnylife

4 db MCUV + CPL + ND4 + ND8 szűrő készlet Sunnylife az Insta360 GO 3/2-hez


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

8700 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Sunnylife szűrő készlete MCUV, CPL, ND4 és ND8 szűrőkből áll, amelyek kibővítik kreatív lehetőségeidet és megkönnyítik a fantasztikus eredmények elérését a kiváló minőségű anyagoknak és nagyszerű minőségnek köszönhetően. Ezek a szűrők csökkentik a vakítást és az UV sugárzás mennyiségét, és életet adnak anyagaidnak!

CPL szűrő
A CP szűrő kiemeli környezeted természetes szépségét. Ez a szűrő hatékonyan csökkenti a nem fémes fényvisszaverődést, miközben fokozza a színek intenzitását, és kiemeli olyan elemek szépségét, mint az ég, a felhők és a víz. Kiválóan működik üvegen át történő fotózáskor, víz felszínén és víz alatt, egyedülálló eredményeket hozva különféle körülmények között. A CPL szűrő segítségével egyedülálló benyomások érhetők el a fotóidban, mélységet és karaktert adva nekik.

ND szűrők
Az ND szűrő különböző fokozatokkal (ND4, ND8) működik, csökkentve a jelenetre eső fény mennyiségét, ami segít elkerülni a túlexponálást. Az eredmény a színtelítettség hangsúlyozása és az élénkebb képek készítése. Ezzel a szűrővel növelheted az expozíciós időt, lehetővé téve, hogy mozgó tárgyakat elmosódó csíkokként rögzíts, például vizet vagy fényeket. Ez művészi elmosódási hatást kelt, amely dinamikát és karaktert ad a fotónak.

MCUV szűrő - védelem és tisztaság
Az MCUV szűrő praktikus megoldás amatőröknek és profiknak egyaránt. Az ultraibolya sugarak csökkentésével növeli a kamera látómezejét, különösen hegyvidéki tájakon vagy nagy magasságban. Ugyanakkor további védelmet nyújt a lencsének, megvédve azt a mechanikai sérülésektől.

Kiváló minőségű kivitelezés
A Sunnylife szűrőkészlet tökéletesen illeszkedik az Insta360 GO 3/2 kamerához, garantálva a tökéletes illeszkedést, amely lehetőséget ad kiváló eredmények elérésére fotóidban és videóidban. A szűrők alumíniumból és optikai üvegből készültek, ami nemcsak tartósságot biztosít, hanem könnyűséget is garantál - mindössze 0,8 g szűrőnként és kompakt méretekkel 18 x 4 mm. Ezáltal a szűrők használata kényelmes és praktikus, mind használat közben, mind szállítás során. A csomagban elegáns tok is található, amely puha EVA habbal van párnázva. Ez biztosítja a szűrők biztonságos tárolását utazás közben, csökkentve a sérülések kockázatát.

A készlet tartalma:
- MCUV szűrő x 1
- CPL szűrő x 1
- ND4 szűrő x 1
- ND8 szűrő x 1

Márka: Sunnylife

Modell: IST-FI9316

Kompatibilitás: Insta360 Go 3/Go 2

Anyag: Alumínium, optikai üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett