Cikkszám: Márka: K&F Concept

KF Concept napelemes 4G vezeték nélküli biztonsági kültéri kamera 2K beépített akkumulátorral, mikrofonnal, hangszóróval, infravörös éjszakai 12m hatótávval (KF50.0025EU)


Cikkszám: KF50.0025EU | Márka: K&F Concept

KF Concept napelemes 4G vezeték nélküli biztonsági kültéri kamera 2K beépített akkumulátorral, mikrofonnal, hangszóróval, infravörös éjszakai 12m hatótávval (KF50.0025EU)


Webáruház raktár

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

II. kerületi üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

Nyíregyházi üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

Debreceni üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

109990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

24 órás rögzítés és biztonság: Más általános biztonsági kamerákkal ellentétben, amelyek csak mozgás érzékelése esetén rögzítenek, a K&F 4G napelemes kamera a nap 24 órájában rögzít, és soha nem áll le (SD tárolási mód), mivel 20 W-os napelemmel és A beépített - Az akár 28800 mAh-s akkumulátor nyugalmat biztosít Önnek, hogy rögzítsen minden olyan dolgot, amely fontos lehet a vizsgálathoz. (SD-kártya 24 órás tárhelyrögzítés; felhőalapú tárhelyrögzítés, ha mozgást észlel)
2K HD videó és színes éjszakai látás: Ez a napelemes biztonsági kamera kiváló éjszakai látást biztosít akár 12 méterig 6 infravörös LED-en keresztül. Élvezze a színes éjszakai látást még sötét éjszakákon is, és világítsa meg az utat hazafelé erős LED-es spotlámpákkal. Ez a PTZ kamera támogatja a 355°-os pásztázást, 100°-os dönthetőséget és 4x-es zoomot a 360°-os lefedettség érdekében, és lehetővé teszi, hogy bármely sarokban megtekintsen, amelyet monitorozni szeretne.
Többfelhasználós böngészés és megosztás: Ha saját biztonsági rendszert szeretne felépíteni, egyszerűen telepítsen biztonsági kamerákat garázsokba, farmokba, udvarokba, üzletekbe, irodákba stb. bárhol, és mindezt egyszerűen kezelheti egyetlen mobiltelefonnal az UBOX alkalmazáson keresztül. Annak érdekében, hogy családja csatlakozhasson a jobb otthoni biztonság kezeléséhez, ez a megfigyelő kamera valós idejű felvételi és működési engedélyeket tud megosztani akár 12 felhasználóval.
Távoli kétirányú hang + fényriasztás: A beépített zajszűrő hangszórók és mikrofonok lehetővé teszik az élő adások élvezetét és a látogatókkal való valós idejű csevegést. Még ha távol is tartózkodik otthonától, egyértelműen kommunikálhat a futárral, hogy a csomagot a folyosón tegye. Sőt, a hangos riasztás és a kék/piros villogó fények nagyon hasznosak a gyanús személyek figyelmeztetésére és az ingatlantól való elűzésére.
IP66 időjárásálló: Hő-, hideg-, szél-, eső- és porálló (-30 °C és +60 °C között) vezeték nélküli kültéri biztonsági kamera éjjel-nappal gondoskodik családjáról és tulajdonáról éjjel-nappal, esőben vagy napsütésben.

Hatékony 20 W-os napelem állítható szöggel.
Beépített nagy kapacitású, 28800 mAh-s akkumulátortároló.
Helyi SD-kártyanyílás és felhőtárhely, 10-es osztályú 4GB-128GB támogatás (nem tartozék)
IP66 vízálló, időjárásálló -20°F és 140°F (-30°C és +60°C) között

2K HD
A 3 megapixeles 1/2,7 hüvelykes CMOS színérzékelő és a 4 mm-es objektív élesebb egész napos, nagy felbontású 2K képélményt biztosít, mint az 1080P.

360°-os panoráma
Pásztázzon 355°-kal, hogy panorámaképet biztosítson anélkül, hogy minden részletet kihagyna.

PIR észlelés és kétirányú párbeszéd
A fejlett PIR érzékelőkkel felszerelve pontosan rögzíti az emberi mozgásokat és az időben érkező üzeneteket. A beépített továbbfejlesztett mikrofonok és hangszórók lehetővé teszik a könnyű kommunikációt a látogatókkal még a szabadban is.

Színes éjszakai látás
4 fehér LED lámpával és 4 infravörös lámpával felszerelt, fekete-fehér éjszakai látást és színes éjszakai látást biztosít akár 12 méterig, így tisztább a kép.

Megosztás
Ossza meg hozzáférését barátaival vagy családjával
A kültéri kamerák egyszerre akár 12 taggal is megoszthatók.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett