Cikkszám: Márka: K&F Concept

KF Concept 99Wh mini V Mount akkumulátor 14.8V 6700mAh, 65W PD USB-C, USB-A, BP, D-TAP (KF28.0024)


Cikkszám: KF28.0024 | Márka: K&F Concept

KF Concept 99Wh mini V Mount akkumulátor 14.8V 6700mAh, 65W PD USB-C, USB-A, BP, D-TAP (KF28.0024)


Webáruház raktár

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

II. kerületi üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

Nyíregyházi üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

Debreceni üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

69990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

99 Wh nagy teljesítményű
A 99 Wh-s, 14,8 V-os, 6700 mAh-s nagy kapacitású mini V-mount akkumulátor hosszabb videókészítési és fotózási projekteket biztosít.
Tiszta OLED kijelző: OLED kijelzővel, amely lehetővé teszi az akkumulátor állapotának ellenőrzését, például a hátralévő időt, a fennmaradó töltöttségi szintet, a feszültségjelzést és az USB-A és USB-C portok működési állapotát.
65 W-os kétirányú PD gyorstöltés. BP, D-tap és Type C porton keresztül tölthető, támogatja a több protokollos gyorstöltést (PD/QC/SCP/PPS/APPLE-2.4A stb.) Támogatja az akár 65 W-os nagy teljesítményű USB-C kétirányú PD-t gyorstöltés, amely lehetővé teszi okostelefonok, táblagépek vagy laptopok töltését.
Több interfész. Ez az USB-C, USB-A, BP és D-TAP portokkal rendelkező V-Mount akkumulátor sokoldalúbb, és több eszköz egyidejű táplálását támogatja, mint például DSLR fényképezőgépek, kamerák, monitorok, okostelefonok, vezeték nélküli videó adók, táblagépek és laptopok.
Könnyű hordozni: Ezt a mini-V-mount akkumulátort a repülőgépre viheti. Tenyér méretű a könnyű hordozhatóság érdekében, és ideális a legtöbb V-bemenetű lámpatesthez, valamint D-Tap, USB-A vagy USB-C.

Szabványos V Mount rögzítőcsat
Az akkumulátor szabványos V-alakú zárral rendelkezik 1/4"-20 és 3/8"-16 menettel, hogy megfeleljen a különféle fényképezési forgatókönyveknek.

Fő BP interfész
Szabványos BP interfész, amely a legtöbb videórögzítőhöz, lámpához és szabványos V-alakú akkumulátorpanellel rendelkező kamerához alkalmas, és kompatibilis.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett