A futárszolgálatok továbbra is kiszállítanak minden rendelést. Üzletünk nyitva tartása megváltozott: 9:30 - 15:00
 Az Eneloop Pro 2500 mAh AA akkumulátor jellemzői

Az Eneloop Pro 2500 mAh AA akkumulátor jellemzői

StudioEszkozok

Az elemek talán nem a legizgalmasabb termékek, de egyikei a leginkább nélkülözhetetlen termékeknek egy fotós fegyvertárában. Az olyan nagy teljesítményű eszközökhöz, mint a vaku, elengedhetetlenek. Pénzt áldozni egy jó minőségű, tölthető elem készletre nagyon jó lépés mindazoknak, akik sok AA elemet használnak. Egy jó elemmel jó lesz a teljesítmény is.

Az Eneloop Pro 2500 mAh AA tölthető elemeket jól terhelhető készülékekhez fejlesztették ki és számos márkán tesztelték őket. Meggyőződéssel mondhatjuk, hogy a vakukban is használható elemek közül ezek a típusok a legjobbak közé tartoznak. Sok más jó minőségű elem is képes arra, hogy kis teljesítményt biztosítson hosszú időn át, de ezek gyorsan lemerülnek, ha a nagy teljesítményű eszközöknél ismétlődően használjuk őket hosszabb ideig. Ez az, amiben az Eneloop Pro elemek kiemelkedőt nyújtanak. Még alacsony hőmérsékleten - akár -20 fokon - is képesek nagy teljesítményt biztosítani.

A Panasonic állítja, hogy ezeket az elemeket 500-szor is újra lehet tölteni, tehát biztosak lehetünk benne, hogy nagy hasznukat tudjuk venni. Aki az Eneloop Pro sorozatot már több éve használja, jól tudja, hogy nehéz észrevenni a különbséget a teljesítményükben a vásárlás óta eltelt idő során. Tölthetjük őket akkor, mikor teljesen lemerültek, mikor részben még fel vannak töltve, de akkor is, mikor már régóta nem használtuk. A töltés nem károsítja az elemet, ez pedig sokat számít. A Panasonic szerint az Eneloop Pro elemek egy év után is megtartják töltöttségük 85%-át, ettől függetlenül azonban fotózás előtti napon mindig érdemes frissen töltött elemekről gondoskodni.

Bár elég drága, az Eneloop Pro AA elemek tökéletesek azon fotósok számára, akik vakuhoz szeretnénk használni őket. Megvásárolhatók 4 db-os kiszerelésben, és egy 2 órás gyorstöltővel is.

Az Eneloop termékek ide kattintva megvásárolhatóak.

Szólj hozzá!