A Yongnuo YN308 LED kör fény - Bi-color kör alakú, távirányítós LED lámpa

A Yongnuo YN308 LED kör fény - Bi-color kör alakú, távirányítós LED lámpa

StudioEszkozok

A Yongnuo YN308 ideális kiegészítő a tökéletes portréfotók, szelfik készítéséhez, vagy olyan tárgyak fotózásához, melyek megvilágítást igényelnek. Segítségével újfajta módon adhatunk fényt, amikor arra szükség van, pl. élő videók vagy szelfik készítésekor. Az YN308 rendkívül nagy, kör alakú, keret nélküli dizájnnal rendelkezik. Tölthető elemről és akkumulátorról, eleget tesz minden elvárásnak.

Az YN308 Pro Led Video Lámpa 3200-5500k színhőmérséklettel ideális portréfotók, élő videók vagy szelfik készítéséhez. Extra nagy, kör alakú, keret nélküli dizájnnal rendelkezik. A kör alakú fényforrás és a speciális lágy fényt biztosító panel egyenletesebbé, lágyabbá, árnyékmentessé teszi a képet.

Dizájn

Annak érdekében, hogy tökéletes szelfi, portréfotó vagy élő videó bejelentkezés készülhessen, a Yongnuo YN308 kör alakú dizájnnal rendelkezik. Benne 304 apró LED lámpa van elhelyezve. Színhőmérséklete 3500-5500k, színvisszaadási indexe 95 feletti. A kivilágítás szöge 55° fényereje pedig 2356 LM(lumen). Átlagos élettartama 50.000 óra. Távvezérlője is van a megfelelő beállításhoz, aminek maximális hatótávolsága 15 méter. Mérete kb. 53x50x2,7 cm, súlya kb. 837 g.

Jellemzők

A Yongnuo YN308 különleges dizájnja és speciális fényszabályozási lehetőségeivel az egyes jellegzetességek, pl. a szemek még hatékonyabban kiemelhetők. Annak érdekében, hogy megóvjuk szemünket a fény folyamatos használata közben, az YN308 speciális kék fényszűrést alkalmaz. Működtethető akkumulátorról is, így bárhová magunkkal vihetjük. Az YN308 kétfunkciós bemenettel rendelkezik, kompatibilis az NP-F szériás akkumulátorral, DC adapterrl 8v és 5A. A nagy led chip és a magas színvisszaadási indexű (CRI) fényforrás kevés energiát használ, de nagy fényerőt biztosít.

Összefoglalás

A Yongnuo YN308 ideális kiegészítő a tökéletes portrék és szelfik elkészítéséhez. Használatával nem lesznek sötét területek az arcon vagy a fotózott tárgyon, tökéletes derítést biztosít.

Szólj hozzá!